à retardement
La galette (en pâte durcissant à l'air) sur son plat (un blister)
Comment faire ?
Pour l'assiette, prendre le fond du blister de chocolat
Pour le gâteau prendre pour empreinte le bouchon de cidre (petit ou grand modèle ) et le déplacer pour faire un bord cranté
inciser en losanges, colorer avec des craies de pastel et vernir
Blisters de chocolats et bouchons de cidre
Se ve delicioso!!!
RépondreSupprimerBesos.
gracias pilar
Supprimermmmmmmm .... j'ai fain maintenant !!!! elle est a croquer !!!!
RépondreSupprimerThank you Claude for sharing this how to do, the cake looks delicious! Silly question: but where do you use the 'bouchon de cidre' for? Does it become the plate? I am sorry, but this is not clear to me...
RépondreSupprimerBonne journée. Amicalement, ilona
I used the capsule (metal) plug cider (red and silver in the photo) to make a mold of cake
Supprimermoving the mold (4 there small swellings) an edge of cake are obtained with small notches
to the base on which I put the cake, I used the plastic blister
I hope that my explanations are clearer
good day
Yes, now I understand, thank you, Claude! Sorry for asking so often something to you, but the translator does not work that good for me ;)!
SupprimerNot because of the crown, but I also thought it was a Three Kings cake with a bean inside :D!
Amitiés, Ilona
Bonne journée!
you are right to ask questions, it is not always easy to explain in a few words
Supprimerand, moreover, we have become accustomed to "read images"
good day
Et la fève??? qui l'a gagnée??? Qui est la reine???
RépondreSupprimerc'est le roi qui a trouvé la fève, il a choisi sa reine bien sûr :-)
SupprimerHello Claude! I think that the cake looks very tempting! I like the glaze that you have finished it with. :))
RépondreSupprimerelizabeth
thank you Elizabeth, I'm no pastry to 1/1 at 1/12 :-)
SupprimerI spent a gloss on the small diamond cake
good day
oups, je suis en retard pour la déguster cette galette ! La couronne est aussi très belle.
RépondreSupprimerBisous. joce
et moi, j'étais en retard pour la présenter cette galette :-)
Supprimermerci Joce et belle journée ensoleillée
bisous